Funda+ pakket

Hoogste ranking op Funda

€  199,- 4 producten

Pakket Funda+

Funda geeft panden met een 2D/3D-plattegrond, een 360˚-fototour en een video de hoogste relevantie. Dat betekent dat je daarmee zeker bent van de hoogste ranking voor deze woning. Wij bieden onze producten ook aan in voordeelpakketten. Je kan kiezen uit het pakket Basis, pakket Funda+ en het pakket Riant. Al deze totaalpakketten voldoen aan de nieuwste eisen van Funda en hiermee vervul je al de voorwaarden om bij Funda 40% korting op de plaatsingskosten te krijgen.

 

Wat krijg je bij het Basis pakket?
Een hoge ranking op Funda is heel wat waard, maar dat betekent niet dat je er de hoofdprijs voor moet betalen. Wij hebben van de meest gebruikte producten een aantrekkelijk geprijsd pakket gemaakt:

Voor dit totaalpakket om de woning te presenteren op Funda betaal je slechts € 149,-.

Wat krijg je bij het Funda+-pakket?

Wat kost het?
Het Funda+-pakket voor maar € 199,-. 

*Hoogtefotografie alleen indien het pand zich hiervoor leent.

Wat krijg je bij het pakket Riant?

Met het pakket Riant wordt er niet op de kleintjes gelet en trekt de fotograaf nagenoeg een halve werkdag alles uit de kast om de woning op en top te presenteren. Van hoogtefotografie tot eventueel avondfotografie, een uitgebreide 360°-tour een uitgebreide woningvideo met aandacht voor zowel de woning als de omgeving. Kortom laat je aangenaam verrassen en geef de fotograaf de vrije hand.

Wat kost het?
Het pakket Riant kost maar € 299,-.

Voor alle pakketen geldt, dat de verkopers een bevestiging van de afspraak ontvangen en uiteraard tips voor de verkoop van de woning.

Hoge relevantie op Funda voor de voordeligste prijs

Een verkoopknaller en complete ontzorging voor de makelaar. Ook weten waarom? Probeer het uit! 

Overige produkten
Onze partners
© 2018 Realax B.V.