Bouwtechnisch en energiecertificaat

Met een keuringsrapport geef je kopers duidelijk zicht op de bouwtechnische staat of de energiebelasting van een pand en krijgen ze een goede indicatie van eventuele kosten en achterstallig onderhoud. Zeker bij oudere panden verlaag je zo de drempel om over te gaan tot aanschaf. Met ons keuringsrapport geef je:

Wat krijg je?
Een bouwkundige controleert het gehele pand op zichtbare bouwtechnische gebreken. Je ontvangt een gedetailleerd rapport waarin gebreken zijn beschreven en gefotografeerd. Ook de eventuele herstelkosten worden helder weergegeven. Het energielabel geeft inzicht in de mate van isolatie en energiebelasting van het pand en is verplicht bij verkoop. Zekerheid in één blik!

Wat kost het?
Een bouwtechnische keuring kost € 275,- voor panden tot en met 400 m3. Voor grotere panden geldt een toeslag.

Het opstellen van het energiecertificaat gebeurt steeds professioneel en ter plaatse: 

Hoe snel?
We maken vooraf afspraken over de opleverdatum van het rapport. Het energiecertificaat ontvangt de bewoner na het invullen van de gegevens nog dezelfde dag. 

Fonkelende teksten voor Funda

Funda is hét middel om verkopers van onroerend goed in contact te brengen met potentiële kopers. Aantrekkelijke foto’s en video’s spelen daarbij een belangrijke rol. Ze wekken nieuwsgierigheid op en laten potentiële kopers alvast dromen over hun toekomst in het nieuwe pand. Teksten zijn echter net zo belangrijk. Een sterke, professionele tekst bevestigt, zwart-op-wit, het gevoel dat de foto’s en video’s oproepen. Dat geeft de potentiele koper extra zekerheid en verlaagt zo de drempel om tot actie over te gaan.

Wat bieden we?
Professionele, wervende teksten voor het tabje ‘omschrijving’ op Funda. De tekst bevat de volgende elementen:

Geef zekerheid

Speel op zekerheid met onze professionele bouwkundigen van onze partner WoningSchouw B.V.. 

Overige produkten
Onze partners
© 2018 Realax B.V.