Realax werkt voor makelaars

Bij ons draait alles om het ontzorgen van jou als makelaar. Dat doen we door absolute kwaliteit te leveren én door je te voorzien van de juiste service. 

Kwaliteit voorop
Of het nu om fotopresentaties, 360 gradentours, video’s, 2D- en 3D-plattegronden of artist impressions gaat, ons ervaren team levert perfect werk af. Zo komt jouw woningaanbod piekfijn op Funda en vergemakkelijk je de bemiddeling tussen koper en verkoper.

Service
Bestellen gaat bij ons heel gemakkelijk. In ons bestelsysteem klik je eenvoudig de gewenste producten aan. We krijgen dan automatisch de gegevens uit Realworks en we kunnen meteen voor je aan de slag.

Snel
De meeste producten van ons heb je binnen enkele werkdagen in huis. Je kunt dus de woning snel op Funda plaatsen en de verkoop starten.

Jarenlange ervaring
Al sinds 2008 helpen wij makelaars door heel Nederland hun woningaanbod optimaal te presenteren. Dagelijks plaatsen meer dan honderd makelaars producten van ons op Funda.

Wil je ook ontdekken hoe we jou kunnen helpen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende oriëntatie.

Realax werkt voor makelaars
  • Hoge kwaliteit
  • Levering binnen enkele dagen
  • Ervaren, goed opgeleide, eigen medewerkers
  • Eenvoudig bestellen vanuit Realworks
  • Online inzage in orderstatus
  • Telefonische helpdesk op werkdagen van 9:00 uur tot 17:00 uur
 

Our Team

Binnendienst Realax

Jeroen – beeldbewerking

Jeroen is een pietje-precies als het om beeldbewerking gaat. Hij zorgt ervoor dat uw presentaties tot op de laatste pixel perfect voor de dag komen. Daarnaast zorgt hij ervoor dat onze service naar u op maat is.

Sander

‌Sander - Sales

‌Iedereen wenst uiteraard goed behandeld te worden en Sander zorgt ervoor dat jij altijd het beste geleverd krijgt. Benader hem gerust voor een persoonlijke afspraak om jouw wensen optimaal te laten bedienen. 

2D en 3D tekenaar

Eva – tekenaar

Dankzij haar jarenlange ervaring tovert Eva schetsen en tekeningen om tot heldere en aansprekende 2D- en 3D-plattegronden.

Martin – 360 gradentours

Martin is onze expert op het gebied van 360 gradentours. Hij maakt van losse foto’s een soepel lopende virtuele rondleiding.

Catherina Realax

Catharine – visualisaties

Catharine weet als geen ander aansprekende artist impressions te maken van leegstaande panden of verouderde inrichtingen. Je klanten zullen niet de eerste zijn die hun eigen woning niet meer herkennen!

Daniel Tekenaar

Daniel – Tekenaar en beeldbewerking fotografie

Daniel maakt van elke schets of bouwtekening een prachtig en aantrekkelijke plattegrond voor op Funda. Daniel houdt verder van voetballen en fietsen.

Arend Realax B.V.

Arend - directeur

Arend is eigenaar van Realax. Hij heeft uitgebreide ervaring in de vastgoed-branche en logistiek. Zijn motto: ‘We leggen niet de zorg, maar het gemak in handen van onze klanten.’

Referentie
© 2018 Realax B.V.